Affiliate program – fantasyobchod.cz

Fantasyobchod affiliate

Můj dlouholetý kamarád provozuje již přes deset let eshop Fantasyobchod.cz . Z malého obchodku se Fantasyobchod rozrostl do obchodu nabízející přes 10000 položek. Fantasyobchod má několik zaměstnanců. Přitom si pořád udržuje rodinný ráz. Víc si můžete o obchodu přečíst zde.

Proč o tom píši. Nedávno se na mě obrátil Jirka (Skaven), zdali by jsem mu nepomohl rozhýbat jejich affiliate program. Chvíli jsem váhal, ale nakonec jsem tuto výzvu přijal.Fantasy a vše co obchod nabízí je mi blízké. V minulosti jsem totiž sám organizoval fantasy akce. Znám lidi kolem eshopu. Obchod mám od bydliště cca kilometr. Takže jsem se stal správcem provizního sytému u Fantasyobchodu a Vás se budu snažit přesvědčit o tom, že je skvělé dělat affiliate na Fantasyobchod.cz .

Fantasyobchod.cz provizní systém

Fantasyobchod.cz provizní systém

Základní údaje o provizním systému Fantasyobchod.cz

Provize 6% z celkového nákupu (včetně DPH)

Délka cookies 30 dnů

Výplata jednou měsíčně

Vyplatní minimum 500,- Kč

Víc se dovíte přímo na stránkách provizního systému ZDE.

 

Proč propagovat Fantasyobchod.cz

Já teď pominu takovou tu klasickou omáčku jako je poštovné od 1500,- Kč zdarma. Nebo že jde o zaběhnutý eshop s tradicí. Hlavní bonus affliatu vidím v tom, že mnoho lidí může dělat weby na téma kterému rozumí. Sám vím, jak jsem v minulosti hrál deskové hry, četl fantasy knihy, jezdil na LARPy (dřevárny), hrál fantasy hry na počítači, koukal na fantasy filmy. Fantasy jsem znal. A kdyby v té době kdy jsem se těmto aktivitám věnoval naplno měl Fantasyobchod affiliate, tak by jsem dělal weby na toto téma.  Zkrátka Tolkiena jsem znal mnohem lépe a bavil mě víc, než studování a psaní o top destinacích pro nějaký travel web. Fanatsy je mnoha lidem blízké.

Další výhodu tohoto žánru vidím v tom, že kolem affiliate webu, který můžete vytvořit se bude mnohem snadněji budovat komunita fanoušků. Mnohem líp než například kolem půjček. Můžete vytvořit například fan stránky k seriálu Hry o trůny, nebo ke hře Zaklínač a tam nabízet trika, mikiny atd… Ukázka trik je zde.

Zkrátka dělat affiliate weby by  mělo být pro mnoho z Vás snadné.

 

Víc se dovíte přímo na stránkách provizního systému ZDE.

Fantasyobchod.cz

Fantasyobchod.cz

Rád odpovím na Vaše dotazy tykající se affiliatu u fantasyobchod.cz . Dotazy zasílejte na kamilstas(zavinac)email.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.