Co propagovat z Fantasyobchodu v roce 2018 – affil

novinky 2018

Na začátku roku se většinou ví, které knižní tituly během roku vyjdou. Knihkupci mají ediční plány, filmoví tvůrci naplánované premiéry svých filmů, televizní stanice ví kdy budou vysílat ten či onen seriál. A většina těchto premiér je velmi dobře odpromováno. Svezte se tedy v affilu na vlně zájmu. Loni například při premiéře nové série Her o trůny zažíval Fantasyobchod a affiláci u nás takové malé vánoce. Lidé prahli po knížkách, trikách, deskových hrách na téma her o trůny. Jestli tomu bude i letos uvidíme. Zde jsou ohlášené novinky, které by mohly lidi zaujmout.

Filmy 2018:

Tomb Raider – 15.3.2018 – návrat legendy s novou herečkou v hlavní roli, pár věcí na toto téma naleznete i ve Fantasyobchodě ZDE.

Avengers – Infinity War – 26.4.2018  – asi moc nemá cenu popisovat Avengers – věci na toto téma mají ve Fantasyobchodě ZDE.

Solo – A Star Wars Story – 25.5.2018  – zboží se Star Wars tématikou mají v Fantasyobchodě doslova na tisíc způsobů  koukněte ZDE.

Deadpool 2 – 1.6.2018  – druhý díl úspěšného filmu, zboží na toto téma naleznete ZDE.

Fantastická zvířata a kde je najít 2 – 16.11.2018  – Zboží na toto téma se vždy dobře prodávaly. V obchodě je naleznete ZDE.

Seriály 2018:

Castle Rock – určitě znáte světoznámého spisovatele Stephena Kinga. V několika svých knihách píše o fiktivním městě Castle Rock a právě toto město ožije v novém seriálu. Nepůjde o převyprávění jeho knih, ale časem se v něm příběhy a osoby z města objeví. Trošku mi to připomíná Hry o Trůny, jak se o seriálu začínalo mluvit, tak taky hodně lidí od toho moc nečekalo a nakonec jaký to byl hit. Věci od Stephena Kinga na Fantasyobchodě jsou ZDE.

Trailer k seriálu je tady

Hry 2018:

Kingdom Come: Deliverance – 14.2.2018 – dlouho očekávaná hra z Čech z naší historie bude hitem letošního roku. V Fantasyobchodě zatím nic na tuto hru není, ale mnoho zboží se této hry dotýká.

Call of Cthulhu – jaro 2018 – detektivní horrorová RPG. Povídky od Howarda Phillipse Lovecrafta  o mýtu  Cthulhu jsou stále oblíbenější a to autor žil v letech 1890 – 1937 na toto téma vznikly knihy, deskové hry, sběratelské karetní hry, filmy a letos i detekivní horrorové RPG. Věci s tématikou Call of Cthulhu naleznete na ZDE. A tu je ukázka z hry.

Knihy 2018:

Jeskyně a draci vychází z populární  Dungeons and Dragons™ – možná že letošní rok bude zapsán velkými číslici do historie her na hrdiny v naší zemi ala Dračí doupě . Chystá se totiž Jeskyně a draci, která vychází z Dungeons and Dragons™ a měla by být s ní plně kompatibilní. Takže páni jeskyně budou moci využívat obrovského množství materiálu z tohoto světa. Víc informací o tomto projektu naleznete ZDE. Pokud jste správní fandové do tohoto typu zábavy, pak máte jedinečnou šanci začít budovat fan stránky a profitovat z affilu na něm. Určitě tím získáte náskok pře dalšími stránkami, když začnete hned.

Stíny nad řádem Kai – Joe Dever and John Grant – kdo zná gamebooky, tak musí znát Lone Wolfa. Letos nás čeká další gamebook s Lonem Wolfem – víc informací 

Smrtka – Neal Shusterman – 13.4.2018 – víc informací

Thunderhead  – Neal Shusterman  – 1.11.2018 – víc informací EN

 

Novinek samozřejmě bude mnohem víc a možná že překvapí úplně jiné kousky nám zatím neznámé. Takže berte tento výčet jen jako tip. Mimoto co nového letí ma Fantasyobchodě můžete sledovat ZDE. Tento článek bude dál aktualizován.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.