Jak si vede affil u Fantasyobchodu

Dlouho jsem nepsal o tom, jak si vedou affiláci u Fantasyobchodu. Pokud by jsem to měl shrnout do jedné věty tak velmi dobře.

Poslední měsíce jsou pěkné procentuální nárusty proti předchozímu roku

srpen 68% (4850,- na 8180,- )

září 57% (4250,- na 6713,- )

říjen 124% (3200,- na 7181,- )

Affiliate na Fantasyobchod.cz nalezneš ZDE.

Hodně mě mrzí že do systému nejsme schopni aktuálně naprogramovat nové věci, na které jsou affiláci zvyklí jinde. Jak je znají u affilboxu, z affil sítí, post affilite pro atd… . Programátor má totiž jiné priority a dalšího programátora dlouhodobě eshop marně hledá. Takže jedem na tom co máme naprogramováno. Ale podle rostoucích obratů u affiláků jde vidět, že někteří neřeší detaily a jedou kupředu se svými projekty. Já k tomu mám ještě tuto poznámku. Díky svému řešení víme, že affil u Fantasyobchodu bude i v budoucnu a nebude se rušit, jak tomu bývá u některých eshopů, které platí nějaké hotové affil řešení a obraty v affilu se jim hned nerozjedou. Tyto eshopy  po nějakém měsíci affil ukončí, nebo sníží procenta u provizí, protože jim to nevychází. My tento náklad nemáme. Eshop už má 12 letou tradici, pořád roste jak sortimentem tak velikost skladu, tak personálně. O historii si můžete přečíst v článku Jak jsme vznikli. Affil už taky běží nějaký ten pátek.

Když už jsem se rozepsal o těch číslech tak průměrná objednávka v eshopu v záři byla 981,02 Kč , loni před vánoci 971 Kč .

Největší tři provize byly 537,- Kč , 521,- Kč a 520,- Kč.

Celkově si affiláci u nás přišli na 184268,- Kč

Co letos před vánoci pojede ve Fantasyobchodě ?

Protože se blíží vánoce, tak zde zmíním pár prodejních hitů, které se budou hodně prodávat.

Hitem vánoc ve Fantasyobchodě bude Zaklínač, ať už krásné figurky, tak knihy, nebo karetní hra Gwent, desková hra Zaklínač, oblečení.

Tuto sadu knih mají ZDE.

 

Zaklínačský medailon se svíticími očima mají ZDE.

Mikina Zaklínač tu mají ZDE.

Hodně o vánocích pojedou opět věci které se tykají Her o Trůny jako například toto triko, které mají ZDE.

Dobře se prodávají i věci kolem Minecraftu jako například tento hrnek.

atd … .

Affiliate na Fantasyobchod.cz nalezneš ZDE.

Bannery, které při propagaci Fantasyobchodu můžete využít naleznete ZDE.

3 komentářů

  1. Těch důvodů je více – začali jsme affil provozovat přes affil klub, ale byli jsme s výsledky i s přístupem firmy nespokojení, proto jsme se rozhodli pro vlastní řešení. Při programování našeho rozhraní jsme samozřejmě nepočítali s tím, že v budoucnu budeme mít s dostupností programátora problém, nicméně v systému je investován čas i peníze a nechceme proto přecházet jinam, i s ohledem na to, že věříme, že se nám brzy podaří nového kolegu sehnat a práci nejen na affilu doženeme.
    Obecně počítáme s tím, že obchod a s ním i affiliate budeme provozovat dlouho (konec konců, affil jsme měli v obchůdku již před deseti lety), takže z roční perspektivy to možná může vypadat finančně výhodněji, ale my máme dlouhodobé cíle.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.