Jak si vedl provizní systém Fantasyobchod.cz v lednu 2016

Moc jsem se bál propadu tržeb affiliate partnerů u Fantasyobchodu , který jsem v lednu očekával. Přeci jen vánoce byly co se týče obratů obrovské. Pokles nastal, ale proti říjnu s kterým si myslím, že má cenu srovnávat tržby partnerů pěkně narostly. Je to jak novými partnery, tak větším obratem u těch starších. Pořád to nejsou závratná čísla, ale rosteme rosteme. Aby jsem růst dál popořil, tak jsem snažil oslovovat potenciální nové partnery z řad majitelů konkrétních stránek. Program jsem zapsal do několika dalších affil katalogů ze seznamu na stránkách www.jsemaffilmanager.cz od Linkiho. Dále jsem zkusil trošku zaexperimentovat s penězmi co mám naspořené na Adexpertu. Vytvořil jsem takového fantasyobchoďáckého Alzáka a zkusil s ním nalákat do programu čtenáře blogu od Petra Vaclávka. Možná znáte jeho skvělý projekt Dubánci. Na jeho blog určitě chodí další kreativci, tak jsem si říkal možná to přinese nové partnery. Nějací noví partneři během reklamy přišli, ale zdali díky jeho blogu to jsem nezkoumal, zase tolik ta reklama nestála. Chtěl jsem to zkusit.

propagace

Fantasyobchod.cz má svého “alzáka” 🙂

Partneři si u Fantasyobchod.cz v lednu přišli na 4676,-Kč.

září 2015: 2890,-Kč
říjen 2015: 2748,- Kč
listopad 2015: 5632,- Kč
prosinec 2015: 11053,- Kč

leden 2016 : 4676,- Kč

provize-leden-2016

Do provizního systému se můžete zaregistrovat zde.

Tipy pro Váš rychlejší růst

Aby jsem Vám pomohl s růstem vašich affil stránek pro Fantasyobchod.cz tak mám pro Vás následující tip. Určitě všichni znáte jednu ze základních SEO pouček,  nejlepší  pro růst v SERPu jsou přirozeně vznikajicí odkazy. Ty vidí vyhledávače nejraději. Někteří lidé nevěří, že by mohly samovolně odkazy vznikat, ale opravdu je tomu tak. Někdy se správci webů domluvili a bezžištně si odkazy vyměnily, pro lidi políbené SEO je to věc nevídaná, ale u lidí kteří svůj koníček milují a dělají stránky z informačního nadšení to tak je. A jedna z těch komunit  jsou  lidé kolem fantasy, sci-fi, dřeváren či larpů.  Tzn. cílovka pro Fantasyobchod.cz . U tohoto oboru se ještě stává, že z něho občas lidé vyrostou, nebo zkrátka přestanou stránku tvořit, protože mají rodiny, jiné nové zájmy atd… Na internetu je proto hodně neaktualizovaných stránek, které mají odkazy na jiné stránky, ať už aktualizované, tak už zaniklé. Některé domény pochytali spekulanti, často je to někdo z asie, ale některé domény jsou volné. A hlavně je tu hodně volných poddomén z free hostingů. Tzn. je plno možností zaregistrovat si doménu, či na free hostingu založit opět poddoménu a hned můžete mít několik starobylých (klidně deset let) starých odkazů. Jako třešinka na dortu je to, že často si stránky mezi sebou vyměňovaly malé ikonky a ty si nahrávaly ze stránek na které odkazovaly, tzn. můžete takto dostat grafiku na weby, o které se již nikdo nestará.

Coby ukázku zde ukazuji stránky, které mají autoritu na slovo dřevárny. Jde o stránky www.drevarny.cz Sám jsem totiž tyto stránky v minulosti roky tvořil. Před několika lety jsem toto přenechal mladším, ale ti tuto stránku aktualně nechavají ladem, což je škoda, ale je to na nich. A právě tyto stránky měly vyměněny několik odkazů s jinými stránkami. Vypadá to takto (udělal jsem print screen, protože je mi jasné, že takovém stavu to nevydrží dlouho po uveřejnění tohoto článku 🙂

zanikle stranky

Snad Vám tato malá napověda a ukázka pomůže k rychlejšímu růstu v SERPu.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.