Jak si vedl provizní systém Fantasyobchod.cz v listopadu/2015

Listopad se nesl ve znamení blížících  vánoc a tak i ve Fantasyobchodu se balily balíčky o 106. Affil partneři nejen u Fantasyobchodu přepisovali dosavadní rekordy. A všichni jsme si přáli, aby listopad nikdy neskončil. Ale i listopad jednou musel skončit a po listopadu pokračuje z počátku  zajímavý prosinec. Takže jak si vedli partneři ve Fantasyobchodu během listopadu? Na konto si připsali 5632,- Kč . Což je víc než v září a říjnu. Jeden z důvodu jsou blížicí se vánoce,  ale za nárust mohou i noví partneři. I oni si už přišli na nějakou tu korunu.

 

Snažím se oslovovat nové parntenery z řad majitelů stránek , aby pro příště byla částka ještě lepší. Také se snažím aktivovat staré partnery, teď oslovuji ty nejstarší neaktivní, ale zatím z desítek odeslaných emailů se nepovedlo ani jednoho přivést k aktivitě, nebo jen odpovědi na můj email. Část emailových adres už ani neexistuje. U hledání nových partnerů jsem si už také vyslechl výtku od jednoho majitele tématických stránek, že jsem mu poslal anonymní dopis, který posílám stovkám lidem najednou. Což je lež, ale nejspíš mi to psaní emailů k spolupráci moc nejde, když mé emaily budí takový dojem. V psaní cílených emailů se budu muset zlepšit.

Do provizního systému se můžete zaregistrovat zde.

Jak si vedli partneři v partnerském programu od Fantasyobchodu:

září 2015: 2890,-Kč
říjen 2015: 2748,- Kč
listopad 2015: 5632,- Kč

Protože se blíží vánoce a mnoho lidí shání vánoční dárky, tak dnes nebudu rozepisovat  téma na které by jste mohli vytvořit své stránky. Tentokrát zde napíši pár tipů na vánoční dárky, které můžete ve Fantasyobchodě nakoupit. Nejde o affil odkazy, cíl toho textu je 1.pomocí Vám s vánočními dárky 2. ukázat jak širokou nabídku zboží Fantasyobchod.cz má a na jaké témata můžete tvořit své affil weby.

Darujte v vánocům knihu  

Koupit jednotlivou knihu můžete v jakémkoliv knihkupectví. Ale pokud chcete někomu darovat celou ságu například všechny knihy Her o Trůny, nebo všechny knihy o Zaklínači, kompletního Tolkiena atd… pak koukněte ZDE.

Darujte pod stromeček oblečení

Do kin se blíží nový díl Star Wars a myslím, že celý prosinec se bude kolem tohoto filmu točit. Co kdyby jste pod stromeček naježili trendy triko se Star Wars tématikou? Fantasyobchod jich má několik, kouknout můžete ZDE.

Darujte dobrou stolní deskovou hru

Máte děti a hledáte dárek právě pro ně, nebo manžela či přítele, který si rád hraje. Hraní moderních her je trendy, je to zábava, žádané odtržení od moderních technologií, jde o setkávání, soupeření, bystření a namáhaní mozku. Deskových a karetních her je na trhu obrovské množství a je těžké se v nich vyznat. Každá je dobrá pro jiné publikum lidí. Pokud s deskovými hrami nemáte zkušenosti, tak doporučuji sáhnout po osvědčených klasikách. Pro lidi 15+ kteří se chtějí bavit, ale i přemýšlet doporučuji ověřené klasiky jako je Carcassonne,  Puerto Rico. Pro rodinné hraní a kreativní myšlení doporučuji Dixit. Pokud se chcete hrou vzdělávat, pak doporučuji hříčku Timeline.

 

Do provizního systému se můžete zaregistrovat zde.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.