Report – jak si vedl provizní program Fantasyobchod.cz v záři 9/2015

Ahoj, již měsíc se starám o provizní program Fantasyobchodu. Nově jsem se rozhodnul psát o tom, jak si affiliate partneři v síti vedou. Tím nemyslím, že by jsem zde prozrazoval weby, či úspěšnost jednotlivých lidí, ale spíš chci souhrně informovat o programu.  V dalších měsících se zde objeví grafy atd… aby nešlo jen o nudné číslo, tak na konci každého měsíčního reportu přidám tip na témata, která Fantasyobchod.cz nabízí.

V září 2015 si partneři přišli na provizích na 2890,- Kč. Což není žádné úctyhodné číslo, ale pevně věřím, že se nám společně s novými partnery, kteří v záři přišli povede toto číslo posunout mnohem výš.

V programu jsme opravili stránkovaní ve výpisu provizí …

Do provizního systému se můžete zaregistrovat zde.

Možná se někomu bude hodit slevový XML feed http://www.fantasyobchod.cz/cron/agregator_slev.xml

A teď ta slíbená klíčovka na jedno téma.

Zaklínač

Mnoho z Vás zná Zaklínače. Někteří jej znají z knížek, jiní viděli film, nebo hráli počítačovou hru. Myslím si že Zaklínač je hlavně mezi mladou generací hodně známou a popularní postavou. Hledanost na Seznamu je 999 dotazů na slovo zaklínač.  Fantasyobchod.cz nabízí 38 produktů na toto téma. Kouknout se můžete zde. A já Vám zde teď napíši malou klíčovku, kdyby jste se náhodou rozhodli dělat web čistě na téma Záklinač. Protože toto téma nemusíte dělat přímo, někdo totiž píše o hrách, někdo o knihách, někdo má weby s triky a tam všude by to  affiliate odkazům slušelo. Ale kdyby jste chtěli vytvořit zbrusu nový web, tak  pak by se vám mohla hodit níže sepsaná klíčovka. Hledanost fráze je ze Seznamu a jde o měsíční hledanost. Tipuji že na toto téma bude větší hledanost Google, protože mladší hledají víc na Google.

Všeobecné fráze

zaklínač (999) zaklínač kniha (321) the witcher (133) witcher (113) Andrzej Sapkowski (96) zaklínač film (69) zaklínač hra (25) Geralt z Rivie (26)

Knihy o Zaklínači 

zaklínač kniha (321) Andrzej Sapkowski (96)

1. díl Zaklínač – Poslední přání: Zaklínač Poslední přání (20) Poslední přání (19)

2. díl Zaklínač – Meč osudu : Meč osudu (1)

3. díl Zaklínač – Krev elfů: Zaklínač – Krev elfů (2)

4. díl Zaklínač – Čas opovržení

5. díl Zaklínač – Křest ohněm : Křes ohněm (12) Zaklínač – Křest ohněm

6. díl Zaklínač – Věž vlaštovky : Zaklínač  Věž vlaštovky (3) Věž vlaštovky Zaklnač (1)

7. díl Zaklínač – Paní jezera : ještě nehledán

Ty čísla u jednotlivých knih jsou ve skutečnosti 6x větší, protože v Skliku jsou údaje jen za poslední dva měsíce

 

Další produkty v eshopu, které můžete propagovat

zaklínačský medailon (24) amulet zaklínač (8) zaklínač desková hra (35) hra desková zaklínač (9) desková hra je na FO levnější než na Heurece, takže by to mělo pěkně konvertovat. Triko zaklínač v srpnu byla hledanost (29) Zaklínač audiokniha (19)

Samozřejmě že velká hledanost je u Zaklínače počítačové hře. Na závěr chci říct, že vybudovat fanouškovské stránky, nebo fanouškovskou skupinu na Facebooku by v tomto případě nebyl těžký úkol.

 

 

7 komentářů

      1. No to je škoda, trička pěkná a skladem, mohl jsem vám ten součet provizí trochu znásobit! 😀 ..kor teď před vánoci asi jdete trochu proti sobě. Bohužel u triček na odkazech a bannerech nevydělám já ani vy, tak kdyby jste ten XML nechtěli pouštět ven, ale jenom někam, mail mám uveden 😉

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.