Jak si vedl provizní systém Fantasyobchodu v únoru 2016

Aby jsem byl upřímný, tak jsem čekal na únor trošku větší jízdu, než se nakonec konala. Důvod je ten, že lidí do provizního systému opět přibylo. Ale jak už to bývá tak někteří jen nahlédnou a jen pár se jich stane aktivní. Částka na kterou si partneři v únoru přišli byla o fous menší než lednová, na druhou stranu únor byl o dva dny kratší, takže kdyby měl o dva dny víc, tak by i výsledná suma byla vyšší. Já jsem jsem se opět snažil oslovovat majitele již hotových stránek. Dále se nám ozval jeden affil katalog, kterého jsem nevím proč přehlídl při poslední registraci nenašel. http://www.e-provize.cz/

V únoru jsem začal psát novým seriálem o affiliatu, který poběží na blogu Fantasyobchod.cz . Cíl seriálu bude dát lidem, kteří o affilu nic neví všechny informace, aby mohli s affilem začít. V budoucnu se v tomto seriálu objeví přínosné informace i pro trošku zkušenější lidi. Od seriálu si slibuji dvě věci. Ještě větší zvýšení povědomí o affilu u Fantasyobchod.cz mezi affiláky a hlavně informace pro potencionální nováčky. Tyto články budu linkovat i na logovovací stránku, jako manuál. Sem tam články hodíme i na facebook stránku od Fantasyobchodu, někteří fandové eshopu totiž vlastní fan stránky a někteří již affil zkouší.

díl 1. jak technicky funguje affiliate

V březnu začnu s emailingem. Nepůjde o nic agresivního. V emailu budou tipy na zajímavé a přínosné články a tipy na novinky z eshopu. Hlavní důvod emailu, bude zkusit opět trošku popostrčit méně aktivní lidi. Nebo se připomenout těm, co už například na to že jsou u FO registrováni zapomněli.

Partneři si u Fantasyobchod.cz v únoru přišli na 4538,-Kč.

září 2015: 2890,-Kč
říjen 2015: 2748,- Kč
listopad 2015: 5632,- Kč
prosinec 2015: 11053,- Kč
leden 2016 : 4676,- Kč

únor 4538,- Kč

unor2016

Občas se objevují v poště dotazy zdali poskytujeme XML feed. XML feed poskytujeme, ale na vyžádaní. Kdy žadatel ukáže nač jej potřebuje. Připravujeme jej na míru, tzn. někdo má affil web s triky, tak mu uděláme XML feed na trička atp… Nikdy ne na celý eshop.

 

 

1 komentář

  1. Až dnešním e-mailovém upozorněním se mi odhalil tento blog, chtělo by to o tom vědět dřív 🙂 Každopádně díky za statistiky. Je dobré vědět, jak se to vyvíjí v čase. Nicméně u grafu mi chybí popisek horizontální osy, to by chtělo opravit.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.