Provizní systém Fantasyobchod.cz pokořilo jednu kulatou metu

jubileum

Součtem k dnešnímu dnu affil partneři u Fantasyobchodu  získali 100 000,- Kč. Nejde o závratné číslo, ale my jedem dál a toto číslo roste stále rychleji a výš. Takže dalších 100k bude dosaženo mnohem rychleji. Nejvíc se daří partnerům co mají fan weby.

Novinky které se chystají, nebo již jsou :

  • Program již brzo bude mít Sub-Id , Sub-ID už je naprogramováno, jen se musí pořádně odzkoušet, aby vše fungovalo tak jak má.
  • V poslední době jsme přešli u Fantasyobchodu na https protokol. Myslel jsem, že toto nemá vliv na affil (provize se přičítají tak jak mají), ale jak mě dnes v emailu upozornil Petr Včeliš, https protokol může mít vliv na XML výpis u některých webů. Takže pokud nějaký takový máte, tak se podívejte, zdali se Vám XML od FO zobrazuje správně.  Děkuji za tuto informaci Petrovi. Všechny partnery budeme informovat emailem.
  • Možná si říkáte, že jsem rychle ukončil seriál o tom, jak si vede affil program. V kterém jsem zmiňoval vše co jsem dělal pro jeho propagaci a to jak si program vede. Já jsem tento seriál ukončil, protože mi přišlo, že by jsem se měsíc co měsíc opakoval a nic nového nepřinesl. Raději  již brzo začnu psát seriál o tvorbě jednoho webu, který bude cílit na affil Fantasyobchodu a bude otevřeně mluvit o všem. Taková reality show. A o tom jak si vede samotný program se sem tam zmíním v článku podobném tomuto.

Affil od Fantasyobchodu o kterém zde píši naleznete  ZDE.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.