Rubrika děti

Děti

Nedá se říct že jsem novopečený otec, už mám děti ve věku 2,5,6 ( 18/2017, 5/2019 , 11/2021 to zde dávám až tento článek bude číst někdo po x letech, aby čtenář věděl jak staré děti aktuálně mám) a nedá se říct, že by jsme byli nějací ortodoxně zapálení rodiče, kteří od narození tahají děti po různých aktivitách, tlačí je do něčeho hlava nehlava. Ale myslím si že s manželkou chceme pro děti to nejlepší a protože máme tři děti v poměrně krátkém věkovém intervalu (teď třeba máme všechny tři ve školce, to se v dnešní době moc nestává) tak občas řešíme problémy, které by mohly někoho zajímat jak jsme je vyřešili, nebo co našim dětem líbí a co slaví úspěch. A píši zde proto že by to mohly ocenit i vaše děti. Proto vznikne na tomto blogu rubrika Děti, do které budou spadat články tykající se dětí, ty články budou i v jiné rubrice.

Další z důvodu proč o tom budu psát je i ten, že si to tu budou moci někdy v budoucnu přečíst moje děti pokud o to budou mít zájem a pochopí proč jsme něco dělali tak jak jsme dělali.

A taky jak už to blogu bývá Vaše zpětná vazba formou komentářů může být pro nás i další čtenáře přínosné a už se na ně těším.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.